CHAUFFEURS

Anno Sportel ~ 3e deelname

Mijn naam is Anno Sportel. Sinds 1981 buschauffeur in het openbaar vervoer.

De reden van mijn deelname is om zij die de vreselijke ziekte hebben te steunen waar het mogelijk is en wat mogelijke is, omdat ik in het verleden personen naast me heb gehad die deze ziekte hadden. Dit is mijn drijfveer geweest om mee te doen om anderen te steunen waar mogelijk is.

Ik ga mee als chauffeur op de route en ga het nu voor de derde keer meemaken.


Danny Wunnink ~ 1e deelname

Mijn naam is Danny Wunnink, ik ben 42 jaar en opgegroeid in de omgeving van Rotterdam.
Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd en trotse papa van 3 kinderen en woon ik in een klein dorpje in Flevoland.
Het grootste deel van mijn werkzame leven ben ik buschauffeur geweest, 2 jaar geleden heb ik de kans gekregen om een opleiding tot machinist te volgen wat ik nu met veel plezier doe.
Ik werk graag mee aan de Roparun omdat ik het erg belangrijk vind zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Iedereen kent wel iemand die hier van een afstand of dichtbij mee te maken krijgt en helaas heb ik ook van dichtbij mee moeten maken wat voor impact dit op het leven heeft. 
Hoe sportief ik ook denk te zijn ;-), ik zal mijn steentje bijdragen in de vorm van het busvervoer tijdens de Roparun en uiteraard de aanmoediging van alle sportieve dappere hardlopers


Dirk Niehaus ~ 1e deelname

Ik ben Dirk Niehaus. Ik heb 18  jaar internationaal vrachtwagenchauffeur geweest. Door gezondheidsreden ben ik in het openbaar vervoer terecht gekomen. Ik heb veel over de Roparun gehoord en gelezen. Het lijkt mij enorm leuk om dit spektakel van dichtbij mee te maken. Door dat Arno mij aansprak dat ze een chauffeur tekort kwamen, heb ik mij aangemeld. Zelf ben ik in deze tak van sport niet goed genoeg, maar kan als chauffeur wel mijn steentje bijdragen.


Herman Oudshoorn ~ 2e deelname

Van dichtbij kanker meegemaakt en wil graag iets doen om gevolgen van deze ziekte te verlichten.


Jelmer van der Lende ~ 2e deelname

Ik ben Jelmer, 39 jaar, buschauffeur die graag zijn rondjes maakt over de Veluwe.

Dit is mijn 2e deelname. Na mijn 1e deelname verslaafd geraakt aan het “Roparun virus”. Ik zal wederom dit jaar als chauffeur basiskamp bus meegaan. Daarnaast zal ik de teamcaptain ondersteunen in alle werkzaamheden in zowel voor, tijdens als na de Roparun.


Ronny Bos ~ 4e deelname

Ik ben Ronny Bos, 54 jaar en getrouwd met Aly. In mijn directe omgeving ben ik vaak geconfronteerd met de ziekte kanker. Mensen die dan in hun laatste fase zitten (palliatieve zorg nodig zijn) lopen dan tegen een muur op. Bij de zorgverzekering wordt er vaak niet meer betaald voor wat extra dingen. De leus van de roparun is “wij kunnen geen dagen geven aan het leven van de kankerpatient, maar wel leven aan de dagen die de patiënt nog heeft.” Een prachtig initiatief waar ik dit jaar voor de vierde maal graag aan meedoe.


[powr-button id=a1cc78ed_1494693684179]