FIETSERS

Jaap van der Ven ~ 4e deelname

Ik doe voor de 4e keer mee aan de Roparun. De reden van mijn deelname is om met een hecht team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Met dit geld kan er veel gedaan worden om de laatste levensfase zo prettig mogelijk te laten verlopen.


Chris Hogeveen ~ 2e deelname

Mijn naam is Chris Hogeveen en ik ben sinds 1 juli 2017 in dienst bij Keolis als concessiemanager voor de concessie Almere die is gestart op 10 december 2017. Ik woon samen met m’n vriendin Jorinde en 4 kids (Max, Valentijn, Cato en Suze) in Meppel.

In 2018 heb ik voor het eerst meegedaan als fietser in het Keolis team, deze keer vanuit Hamburg. Het was mijn eerste kennismaking met de Roparun maar heb het ervaren als een indrukwekkend evenement. Ik heb mateloos veel respect voor iedereen die belangeloos zichzelf inzet voor een goed doel zoals voor de Roparun. Als ikzelf daar iets voor kan betekenen dan doe ik dat graag. De teamspirit die tijdens de Run ontstaat is ook fantastisch om mee te maken…, dat is de reden dat ik me nu voor het tweede jaar aanmeld, wederom als fietser want dat ligt me het beste..!!


Jorinde Moeke ~ 1e deelname

Ik ben Jorinde Moeke, 41 jaar, samenwonend met Chris en samen hebben we 4 kinderen. Ik heb vorig jaar vanaf de zijlijn gezien hoe geweldig het is om mee te doen met zo’n fantastisch evenement, omdat Chris toen al als fietser mee ging. Toen ik nu de vraag kreeg om ook als fietser mee te gaan, hoefde ik geen seconde na te denken. Bijdragen aan zo’n belangrijk goed doel en tegelijk bezig kunnen zijn met mijn passie fietsen is wat mij betreft een super mooie combinatie!


Kees Timmenga ~ 1e deelname

Ik ben Kees Timmenga en doe mee omdat ik het belangrijk vind dat deze ziekte een keer moet stoppen.


[powr-button id=a1cc78ed_1494693684179]