LOPERS

Iwan  Kok ~4e deelname

Mijn naam is Iwan Kok. 48 jaar, getrouwd , 2 kids. Dit is mijn 4e deelname aan de Roparun. Ik vind het geweldig om me in te zetten voor ’t goede doel en tevens mijn hobby, hardlopen, uit te kunnen oefenen. Iedereen kent wel iemand of heeft te maken met de ziekte kanker. Heel dichtbij of iets verder van je af. Allemaal even erg. Om het leed iets te kunnen verzachten zet stichting Roparun zich op allerlei vormen in. Om hier op deze manier, samen met een geweldig team , een bijdrage aan te kunnen leveren voelt als een voorrecht.


Johan Hindriks ~ 2e deelname

Bevangen door het Roparun-virus doe ik dit jaar voor de tweede keer mee als loper. Samen de finish halen is het uiteindelijke doel waar we voor gaan. Mijn naam is Johan Hindriks en ik ben zeer sportief ingesteld. Ik doe aan obstakel-running, crossfit en natuurlijk hardlopen. Deze drie sporten helpen mij om de afstand van Hamburg naar Rotterdam te overbruggen. Ik ben er klaar voor!


Sven Werkman ~ 3e deelname

Ik ben Sven, 18 jaar, en ga dit jaar voor mijn 3de keer mee lopen aan de Roparun. Ik vind dit erg leuk om te doen, en vind het daarnaast fijn dat ik dan ook loop voor een goed doel. Omdat het dit jaar ook bij mijn oma is gebeurt, is het voor mij nog belangrijker om mee te lopen. 


Wineke Holtrop ~ 2e deelname

Mijn naam is Wineke Holtrop, 27 jaar en woon in Emmen. Ik studeer Sport, Gezondheid en Management aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Hiernaast werk ik in de bediening van Landal Aelderholt en werk bij Fit For Free Emmen. Sporten doe ik graag, voornamelijk lange afstanden hardlopen boven de 10 km. Om ons met de Roparun in te zetten door geld op te halen voor het goede doel, vind ik een mooi initiatief. Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee en we gaan er weer iets moois van maken!


Michiel Kampman ~ 1e deelname

Ik ben Michiel Kampman, 35 jaar en al 6 jaar getrouwd met Anniek. Samen hebben wij drie kinderen (Tweeling Mart en Bas van 5 jaar en Tom van 2 jaar) en wonen wij in Zwolle. Ik ben docent op Hogeschool Windesheim en mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin en aan hardlopen.

De afgelopen jaren heb ik aan veel hardloopevenementen meegedaan, waaronder de marathon van Amsterdam en de halve marathon van Zwolle. Ik train wekelijks met Sven Werkman. Wij zijn buren en zo ben ik via Sjarai en Sven Werkman in aanraking gekomen met de Roparun. Ik ben elk jaar onder de indruk van alle vrijwilligers, met hardloopschoenen, op de fiets en achter het fornuis. Naast de sportieve uitdaging lijkt het mij een prachtig streven om met een team belangeloos te zweten voor zo’n belangrijk doel, waardoor de wereld een stukje mooier kan worden. Ik ben blij dat ik dit jaar mijn steentje mag bijdragen.


John Middelkoop ~ 1e deelname

Mijn naam is John Middelkoop, verkeersleider op de regiecentrale van Keolis en ben inmiddels 34 jaar in het openbaar vervoer werkzaam.

Ik ben 60 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen.

In mijn woonplaats Huissen ben ik al 18 jaar spinninginstructeur bij Sport Sereen en ben in mijn vrije tijd een fanatiek sporter. Daarvoor ben ik looptrainer geweest voor een groep gevorderde lopers ook in Huissen. In 2001 heb ik de marathon van Rotterdam gelopen.

Ik heb er altijd aan gedacht om een keer voor een goed doel iets te betekenen, en dit lijkt mij een uitstekende gelegenheid om dit doel te bereiken. Naast het inzamelen van geld om deze stichting te helpen, is het een uitdaging  om samen met een groep deze tocht te volbrengen.
Uiteraard heb ik ook in mijn naaste omgeving te maken met deze ziekte en zie hoe belangrijk het is om met geld deze doelen te ondersteunen. Ik hoop dat wij gezamenlijk als team voor de Roparun 2019 veel sponsoren kunnen vinden en zo onze bijdrage kunnen leveren, en de run goed te kunnen volbrengen.


Michael Melissen ~ 1e deelname

Ik ben Michael Melissen 30 jaar en samen met mijn vriendin woonachtig in Ulft.

Al een aantal jaar wil ik iets betekenen voor een goed doel, ik had alleen de juiste uitdaging nog niet gevonden. Nadat mijn collega John zich aangemeld heeft, is het bij ook steeds meer in mijn hoofd gaan zitten.

Ik heb de afgelopen jaren aan kleine runs mee gedaan hier in de regio en ben er van overtuigd dat we dit als team tot een groot succes gaan maken.


Patrick de Roos~ 1e deelname

.Ik ben Patrick de Roos, 38 jaar en woonachtig in Apeldoorn.

Ben verloofd met Demelza Hartgers waar ik 26juli dit jaar mee ga trouwen.

Ik ben benaderd om met de Roparun mee te lopen en dit lijkt mij een geweldige uitdaging met mooie doelstellingen.

Qua lopen heb ik 2 marathons op mijn naam staan, Eindhoven en Rotterdam. Rotterdam ga ik dit jaar ook weer lopen. Verder loop ik tussendoor nog kleinere runs wat ik erg leuk vind om te doen.


[powr-button id=a1cc78ed_1494693684179]