MASSEURS

Sjarai Werkman ~ 4e deelname

Ik ben Sjarai Werkman. Ga dit jaar voor de vierde keer mee met de Roparun als verzorger/masseuse. Even heb ik getwijfeld ivm de aanslag op je lichaam. De Roparun is niet alleen maar een gezellig weekendje weg, maar ook hard werken. Soms kom je jezelf ineens heel hard tegen. De weekenden zijn daarom ook met een lach en een traan! Maar we hebben altijd een prachtig team die altijd voor elkaar klaar staan. Toch ga ik weer mee, vooral omdat ik het doel mooi vind.

Afgelopen jaar is helaas ook mijn moeder getroffen door kanker. Dus het zal dit jaar voor mij in eerste instantie in het teken van mij Mama staan. Wat een angst en spanning geeft het als het weer iemand is die zo dichtbij je staat. Hierdoor leer je wel weer hoe belangrijk ons doel is!!


Harry Teijken ~ 3e deelname

Ik vind het een eer om mee te mogen doen aan de Roparun om zo een bijdrage te kunnen leveren voor de paliatieve zorg in het eindstadium van de kankerperiode.


Michelle Roosen ~ 1e deelname

Mijn naam is Michelle Roosen, ik ben bijna 36, moeder van een dochter en een zoon. Mijn vriend heeft ook nog een dochter, dus als we compleet zijn, zijn we gezellig met ons 5. Vorig jaar heb ik de opleiding tot Wellnessmasseur afgerond. Op de valreep werd ik gevraagd om team 271 te komen ondersteunen als masseur. Ik vind het  een hele eer om te mogen deelnemen aan dit fantastische avontuur voor een fantastisch doel.

[powr-button id=a1cc78ed_1494693684179]